Da er den store dagen kommet for tyrkiske organisasjoner i Oslo,nemlig tyrkisk mat og håndverksmesse 2013 har kommet i gang idag.
Takket være stort innsats fra medlemmene ble alt satt på plass for besøkende tidlig idag selv om det var dårlig vær og til dels regn.
Selv om det var dårlig vær og 17.mai forberedelser la det ikke noe demper på interessen til mat og håndverksmessen for i år.
Besøkende hadde tydeligvis ventet på den tradisjonelle messen siden interessen var stor.
Så for de som ikke fikk komme idag er det flere muligheter siden messen varer til og med Mandag den 20.mai.
Det er bare å ta seg en tur for å oppleve en annerledes kultur opplevelse der besøkende kan smake på mange forskjellige eksotiske tyrkisk mat retter;
Dolma, Sarma, Pasta retter og berømt tyrkisk Svevekebab.
Under messen vil de bl.a. finne lekre håndarbeid som gjenspeiler anatolia kulturen.
De vil også finne gave, pynte artikler og tyrkiske tepper.
Torsdag den 16. mai blir det offisielt åpning av messen med den Tyrkiske Ambassadøren Sanivar Olgun og Byrådslederen Stian Røsland på Lakkegate 79 B “Slurpen”.
Ta gjerne med venner og naboer og velmøtt!
GRATIS INNGANG!